+36 20 355 3410 kapcsolat@matragepfer.hu

Keverőpultok

 

ALLEN & HEATH

Az Allen&Heath SQ keverőpult család forradalmasítja a kis formátumú keverőpultok világát, ugyanis a dLive szériában található XCVI 96kHz FPGA architektúrát emelték át az ultra-kompakt kategóriába, 96kHz-es mintavételezéssel és egyedülálló <0.7ms késleltetéssel. Az SQ pultok kezelőfelülete rendelkezik egy 7″-os kapacitív érintő képernyővel és színkódolt “rotary key”-ekkel. A nagy rendszerekhez hasonlóan a fader-ek teljesen szabadon konfigurálhatók, mindegyik csatorna saját kijelzővel rendelkezik, a csatornák elnevezhetők és színkódolhatók. Mindegyik keverőpult maximum 48 bemenetet, 12 sztereó Mix + LR kimenetet, 3 sztereó mátrixot és 8 sztereó FX-et tud kezelni.
Az SQ MixPad applikációval, pedig távolról vezérelhető a pult minden funkciója!

ZED-16FX

A ZED-16FX ideális azoknak a csoportoknak, akiknek könnyű utazniuk kell. A zenészeknek, a helyszíneknek és a kölcsönző cégeknek hozzáférést biztosít 10 teljes mono csatornához, 3 sztereó csatornához és kiváló minőségű FX egységhez kompakt, rackbe szerelhető formátumban. A konfigurálható USB audio be- és kimenet megkönnyíti a sztereó felvételek rögzítését.

48 mikrofonig bővíthető

Az SQ rendelkezik az összes önálló működéshez szükséges fedélzeti I / O-val. Az SLink intelligens portjának köszönhetően az SQ akár 48 mikrofon bemenetig is kibővíthető egy 96 kHz-es és 48 kHz-es rack- és színpaddob-bővítők családján keresztül (pl. AB168, AR2412, AR84 és DX168), ezáltal rugalmas, keverhetővé válik ‘ n ‘match megoldás más Allen & Heath digitális rendszerek tulajdonosainak. Az SQ-t közvetlenül is összekapcsolhatja egy másik SQ-val vagy akár egy dLive rendszerrel.